jueves, 20 de marzo de 2014

Jornada #EsportSord #OciSord a ADCS-DifuSord


Apreciats Socis i Presidents,

Els adjuntem el cartell de la Jornada que tindrà lloc el del dia 29 de març a ADCS-DifuSord, sobre "L'Esport i l'Oci Sord" a càrrec de diferents i variats ponents relacionats amb el món de l'esport i de l'oci de i per a persones sordes, que també formen part del moviment associatiu.

Hi participaran les entitats esportives: la FEDS (Federación Española de Deportes para Sordos), la FESC (Federació Esportiva de Sords de Catalunya), BTT Sords, CESC (Centre Excursionista per a Sords de Catalunya) i dos àrbitres sords de la FCB (Federació Catalana de Bàsquet) i com a entitat del nostre món associatiu, convidem al president de la FESOCA.

Cada entitat (o persona física) explicarà en uns vint minuts els objectius i activitats de la seva pròpia entitat, amb la intenció d'informar al públic interessat i assistent.

L'acte està obert a qualsevol sòcia i soci del moviment associatiu afiliat a la Federació de Persones Sordes de Catalunya (portar carnet turquesa o carnet FESOCA) i també als socis dels diferents clubs esportius (presentar carnet del club). Els que no són socis hauran d'abonar l'entrada de 5€.

Esperem la vostra assistència i preguem la màxima difusió als vostres membres associats. Us demanem també que feu també difusió a les vostres xarxes socials amb els hastags #esportsord #ocisord

Us esperem, el dia 29 de març a partir de les 16.30h al Saló d'Actes del CC Can Deu (seu d'ADCS-DifuSord).

Salutacions,

La Junta Directiva d'ADCS-DifuSord