domingo, 12 de abril de 2015

Jornada #EscriptorsSordsEl pròxim dissabte 25 d'abril tenim una trobada important a DifuSord, a les 17h de la tarda, per celebrar la festivitat catalana de Sant Jordi, que és el dia del llibre i de les roses a Catalunya.

Es realitzarà la Jornada d'Escriptors Sords #EscriptorsSords, amb la participació de Félix Jesús Pinedo (ex president de la CNSE i escriptor de varis llibres), Pepita Cedillo (mestra i logopeda, i escriptora de dos llibres), Imma Codorniu (professora de llengua de signes catalana i escriptora d'un llibre), i més persones sordes.

També es posarà a la venda varis llibres relacionats amb les persones sordes, la comunitat sorda i la llengua de signes, a la Jornada. Hi haurà preus especials per a socis i sòcies de DifuSord.

La Jornada és gratuïta per a socis i sòcies d'ADCS-DifuSord, pels socis federats són 5€ i els no socis 10€.

L'aforament de la sala d'actes és limitada.

Lloc de la Jornada
Sala d'Actes
Centre Cívic Can Deu
Plaça de la Concòrdia 13
08014 Barcelona
Metro Les Corts

Inscripció
Socis ADCS-DifuSord 0€
Socis federats (portar carnet turquesa - FESOCA) 5€
No socis 10€

Heu de fer l'ingrès al CC Banc Sabadell al CC 0081 0557 12 0006282041, abans de la Jornada i enviar el comprovant per correu-e en el moment de fer la inscripció.

És molt important fer la inscripció a actividades.adcs@gmail.com tant per socis com per socis federats i no socis, per tenir reservada una cadira. L'aforament és molt limitat.

Us esperem el 25 d'abril a les 17h a DifuSord! 

Podeu rebre més informació a la nostra pàgina web i també a l'esdeveniment que hem insertat a Facebook (fer clic aquí).Programa de la Jornada #EscriptorsSords
Inici a les 17h

Presenta i modera l'acte: Sílvia Ferrando, secretària d'ADCS-DifuSord.

OBERTURA a càrrec de la presidenta d’ADCS-DifuSord, Marta Vinardell i a càrrec del representant de la FESOCA.

PRESENTACIÓ 1
Un escriptor sord veterà, en Félix-Jesús Pinedo Peydró (expresident de la Confederación Estatal de Personas Sordas de España i figura rel.levant de la comunitat sorda a nivell estatal i mundial).

PRESENTACIÓ 2
Presentació de la recopilació d’en Ander Rodríguez, sobre i per a persones sordes, a càrrec de Sílvia Ferrando.

DESCANS DE 15’

PRESENTACIÓ 4
Presentació de "Hablame a los ojos" i "Mira que te digo", de l'escriptora sorda Pepita Cedillo (professora de llengua de signes catalana, mestra i logopeda).

PRESENTACIÓ 3
Presentació de "La nena que no deia hola", de l'escriptora sorda Imma Codorniu (professora de llengua de signes catalana).

PRESENTACIÓ 5
Presentació d’un llibre en procés “La disCapacitat”, de l’escriptor novell Rafel Tixé (soci de DifuSord).

PRESENTACIÓ - CLOENDA
Cloenda a càrrec de la Sílvia Ferrando, convidant a tots a comprar els llibres exposats a la sala.

Abans i desprès de l'acte, hi haurà venda dels llibres (a la sala d'actes o a la sala 4), a càrrec de la Llibreria ALIBRI, Fundació ILLESCAT i dels contes Ginjoler de l'Editorial el Cep i la Nansa. Amb descompte pels socis i sòcies de DifuSord.

Sopar a Piscolabis Diagonal (preu aproximat 20-25€). Si voleu venir a sopar, avisa'ns amb antelació a difusord@gmail.com (amb els noms i cognoms).