jueves, 27 de marzo de 2014

Recepció a l'Ajuntament de Barcelona


Ahir dimecres 26 de març varem assistir, com a associació barcelonina i afliliada a la Federació de Persones Sordes de Catalunya, a la recepció que ens va oferir l'alcalde Xavier Trias acompanyat de la presidenta de l'Institut Municipal per a Persones amb Discapacitat, Imma Rognoni i del seu gerent Ramon Lamiel.


Les associacions afiliades de la ciutat de barcelona que varem acompanyar a la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) varen ser el Casal del Sord de Barcelona, la Fundació Flor Lara, SordPres, Centre Recreatiu i Cultural per a Sords de Barcelona, VGB i nosaltres l'Associació per la Difusió de la Comunitat Sorda.


El nostre president de la FESOCA, Antonio Martínez, va lliurar a l'alcalde una documentació en la qual analitza la situació actual de la federació i de les necessitats actuals de les persones sordes. Com a motiu del 35è aniversari de la federació, el va lliurar el llibre "La meva vida silenciosa" que narra la biografia d'Àngel Calafell. Desprès del seu discurs, ens va deixar a cada associació transmetre unes paraules, les necessitats de cadascuna. Abans d'acabar l'acte, l'alcalde va valorar les propostes i es va comprometre a treballar conjuntament amb la FESOCA i l'IMD aconseguir les fites proposades.

Per a accedir a la notícia de la FESOCA, fer clic aquí.

Per veure més fotografies (del nostre soci Carlos García Tomás) de l'acte, fer clic aquí.