viernes, 5 de septiembre de 2014

Dos sords emprenedors: Pàdel Indoor Tona


El passat dissabte dia 30 d'agost, va tenir lloc la inauguració del Pàdel Indoor Tona, amb la presència de l'ex-jugador i ex-entrenador del Barça Johan Cruyff. El Pàdel Indoor Tona i la Fundació Cruyff han firmat un conveni de col·laboració mútua per donar a les persones amb discapacitat la possibilitat de poder jugar a aquestes instal·lacions adaptades per aquest col·lectiu. Els dos socis que han ho han fet possible, com a emprenedors, són Oscar Aloy (soci d'ADCS-DifuSord) i Pere Font.


A les 16:30 es va obrir les portes i es van fer varis partits entre els quals van jugar en Cruyff, els socis del Pàdel, amics i familiars. Acte seguit es va fer un partit d'exhibició amb la presència d'alguns dels millors jugadors de la comarca, Ferran Insa, Adam Falgueras, Sergi Guitart i l'Adrià Mercadal, durant el qual es van fer jugades de gran qualitat.


Oscar Aloy (soci Pàdel Indoor Tona), Jordi Ruiz (coordinador), Antònia Moreno (administrativa) i Pere Font (soci). Text i fotografies: Pàdel Indoor Tona.

Enllaç a la pàgina Facebook de Pàdel Indoor Tona, feu clic aquí.